Heeft u een vraag?

Markoever.nl

portfolio zakencentrum markoever

Project: Markoever.nl

Zakencentrum markoever, kantoorruimte, bedrijfsruimte op maat, Selfstorage

Voor het project markoever.nl hebben wij het volgende verzorgd:

Over het project:

Voor dit mooie zakencentrum Markoever (markoever.nl) uit Terheijden hebben wij de Responsive webbouw  en webhosting in ons beheer.
Deze mooie site werk daarom op laptop, tablet of smartphone even goed.
Dit mooie pand is gevestigd in Terheijden vlakbij Breda. Door een mooi overzichtelijk ontwerp zie je in een oogopslag wat de verschillende mogelijkheden zijn. die dit bedrijf te bieden heeft.
Bezoek snel naar deze mooie website wat er allemaal mogelijk is. 

Quote uit de website:

"Zakencentrum "Markoever" is landelijk gelegen op een zeer goed bereikbare zichtlocatie in Terheijden, grenzend aan de rivier de Mark, op slechts enkele minuten van de A59, A16 en A27 en op steenworp afstand van Breda.

KANTOORRUIMTE OP MAAT TE HUUR BIJ MARKOEVER
U bent op zoek naar een moderne, representatieve en inspirerende kantooromgeving in Terheijden? Ons zakencentrum biedt op een ecologisch verantwoorde en flexibele manier kantoorruimte, passend bij uw behoefte nu en in de toekomst. Wilt u thuiswerken, afwisselen met een flexplek, af en toe vergaderen of alleen een virtual office? Wij zijn u graag van dienst.

BEDRIJFSRUIMTES TE HUUR NABIJ BREDA
U bent op zoek naar een effiënte werk- opslagruimte? Ons zakencentrum biedt u diverse praktische bedrijfsruimtes, maar ook flexibele kantoormogelijkheden, vergaderruimtes en heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

SELF STORAGE
Snel opslagruimte huren voor tijdelijk of permanent gebruik? Voor particulieren en bedrijven heeft Markoever persoonlijk toegankelijke, verwarmde, schone opslagboxen op maat. "-Bron: markoever.nl

 

Ook nieuwsgierig wat wij voor je kunnen doen? Vul dan het onderstaande formulier in.

  • Neem contact met mij op: