Heeft u een vraag?

Tinksel.nl

Project: Tinksel.nl

Projecten, songwriting, tinksel.

Voor het project tinksel.nl hebben wij het volgende verzorgd:

  • Responsive webbouw
  • Implementatie CMS
  • Webhosting
  • Maatwerk: Tool voor eenvoudige invoer van projecten en automatische rangschikking in 'Masonry' weergave. 
  • Ontwerp: Tinksel.nl

Over het project:

Voor het mooie" project tinksel" hebben wij de complete website mogen maken met als maatwerk erin een tool voor het eenvoudig invoeren van projecten en automatische rangschikking in "Masonry" weergave.
Met deze website zijn de projecten die tinksel maakt mooi overzichtelijk weergegeven. En heb je een mooi overzicht van de projecten die ze maken.
Je kan je zo mooi verdiepen in de mooie geschreven nummers en deze zelfs beluisteren.

Quote uit de website:

“Tinksel creëert allerhande creatieve projecten met 1 doel: mensen verbinden, verwonderen en enthousiast maken. Of het nu gaat om muziekprojecten, groene werelden of online bouwsels: het eindresultaat opent je zintuigen en komt bij je binnen. ” – Bron: tinksel.nl

Jennemieke Snijders: 
"Het allerliefste wat ik doe, is mijn creatie- en muziektalenten gebruiken om verbinding en verwondering teweeg te brengen. Ik wil écht iets op gang brengen tussen mensen.

Daarom zoek ik bij elk creatie- of muziekproject naar de intentie en kracht onder het verhaal. Want als je mensen wilt raken, dan zal de kern boven moeten komen. Daar geloof ik heilig in. Heb ik die kern gevonden, dan vertaal ik 'm naar woorden, beelden of muziek. Om dat voor elkaar te krijgen, werk ik met mijn Springsteen-methodiek: you can’t start a fire without a spark."  – Bron: tinksel.nl

  • Neem contact met mij op: