Heeft u een vraag?

Mortalitas

Project: mortalitas.nl

mortalitas overledenenzorg

Voor dit project hebben wij het volgende verzorgd:

Over het project:

Voor moralitas.nl hebben wij de website mogen maken.
Door het mooie overzichtelijk rustig ontwerp, wordt het gelijk duidelijk wat Moralitas overledenenzorg voor zorg kan bieden. 

Quote uit de website:

"Mortalitas BV neemt voor de zorginstelling geheel kosteloos een gedeelte van de noodzakelijke zorg én de wenselijke zorg uit handen. Omdat dit geheel kosteloos is voor de zorginstelling is Mortalitas er van overtuigd dat zij met haar integrale dienstverlening op een positieve wijze kan bijdragen aan het budget van de zorginstelling. Tevens is er altijd een volledige bezetting van verzorgend personeel op de afdeling.

Mortalitas is geen uitvaartonderneming, maar een onafhankelijke zelfstandige instelling, die gespecialiseerd is in het verzorgen en opbaren van overledenen. Mortalitas zal nimmer advies geven of een voorkeur uitspreken inzake een begrafenisondernemer. Wij onderscheiden ons door hoge kwaliteit, transparantie en onafhankelijkheid van onze dienstverlening.

De laatste zorg is een specialisme, omdat het kennis en deskundigheid vereist om een overledene in een zo goed mogelijke conditie te brengen en te houden tot de dag van de uitvaart. Mortalitas beschikt over een uitgebreid assortiment middelen om de laatste zorg zo goed mogelijk te verrichten. Tevens beschikken wij over vakkundig intern opgeleid personeel."

- Bron: https://mortalitas.nl

 

Ook nieuwsgierig wat wij voor je kunnen doen? Vul dan het onderstaande formulier in.

  • Neem contact met mij op: