Heeft u een vraag?

LTC&C installatiemanagement

portfolio probu online  LTC&C installatiemanagement

Project: LTCC.nl

( LTC&C installatiemanagement bv )

Installatiemanagement , bouw

Voor het project ltcc.nl hebben wij het volgende verzorgd:

Over de website:

Voor LTC & C INSTALLATIEMANAGEMENT BV uit Waalre hebben wij een complete website gemaakt met als maatwerk de Projectweergave.
Deze website geeft een mooi beeld van waar LTC&C installatiemanagement bv voor staat. Door het mooie project overzicht kunt u ieder project in een mooi overzicht bekijken.
En een mooi beeld krijgen wat LTC&C installatiemanagement doet.

Quote uit de website:

“Over LTC&C installatiemanagement bv"

"Het bouwproces blijft zich in snel tempo ontwikkelen. Gebouwen krijgen een andere uitstraling waarin gemak en comfort voor de gebruikers een steeds belangrijker uitgangspunt is bij het ontwerp. Het gebruik, de verkoop- of verhuurbaarheid wordt dan ook meer en meer bepaald door deze argumenten. De installaties hebben daarin een steeds grotere rol. De totale investering wordt dan ook voor een aanzienlijk deel bepaald door deze installaties en dat aandeel zal de komende jaren alleen maar groeien.

Aandacht wordt besteedt aan de systeemkeuzes van alle voorkomende installaties; past deze bij het doel en de uitstraling van het gebouw of wensen van de gebruiker, het verwachte en gewenste leef/werk klimaat of gebruikerscomfort alsook de optimale kwaliteit binnen uw budget. Of anderzijds; overbodige toevoegingen waarvoor in uw specifieke geval geen behoefte is.

Daarnaast is ook het procesmanagement van belang. Steeds vaker is de klant tijdens de bouw en daarna ontevreden over het installatiedeel, door het verloop van het proces en/of het resultaat bij oplevering of in het gebruik. Hier ligt dan ook sterk de nadruk op bij LTC&C." Bron: LTCC.nl

"LTC&C installatiemanagement is een fris - hedendaags - no nonsens bureau, met veel ervaring binnen de advies- en installatiebranche, die u op een heldere en zakelijke wijze kan adviseren en bijstaan. Wij zijn, naast functioneel technisch advies, sterk gericht op het managen van de processen op een praktische wijze van voorbereiding tot oplevering; want daar zijn de winsten te halen voor u als opdrachtgever! Het geldt niet alleen voor uw nieuwbouw maar ook voor; verbouwingen, revitalisering, kleine en grote aanpassingen in de: utiliteit, industrie, educatie, zorg en grote woningbouw."  Bron: LTCC.nl

  • Neem contact met mij op:

portfolio probu online  LTC&C installatiemanagement