Heeft u een vraag?

Roost aan de Singel

Roost aan de singel portfolio Probu online

Project: Roost aan de Singel

Restaurant, bar, terras en buitenplek

Voor dit project hebben wij het volgende verzorgd:

Over de het project: 

Voor dit mooie project "Roost aan de singel" hebben wij deze responsive website mogen maken, met als extra tool voor de eigenaar een eenvoudige manier om de menukaarten in te voeren en aan te passen.
Deze website is voor zowel de eigenaar als voor de klanten die de website bezoeken mooi en overzichtelijk geworden.

Quote uit de website:

MIDDEN IN DE STAD, PAL AAN HET WATER EN VOL IN DE ZON

ROOST aan de Singel is restaurant, bar, terras en buitenplek ineen op een bijzondere locatie in Utrecht. Gevestigd aan de rand van het centrum in Park Paardenveld met uitzicht over de nieuwe singel.

ROOST heeft één van de grootste en zonnigste terrassen van de stad. Minder lekker weer? Wij beschikken ook over een knusse binnenruimte en een overdekt terras. Bij ROOST serveren we lunch, diner en borrel. Onze gerechten worden bereid op een authentieke Zuid-Afrikaanse braai vanuit onze buitenkeuken. - Bron: roostaandesingel.nl

GERECHTEN VAN DE BRAAI

Bij ROOST aan de Singel bereiden wij onze lunch-, diner- en borrelgerechten op een Zuid-Afrikaanse braai. Samen met barbecuespecialist Vuurproeven tillen we barbecueën naar een hoger niveau.
Kijk mee hoe wij grillen, koken en smoken met lokale, verantwoorde producten vanuit onze buitenkeuken. En dit is zeker niet alleen vlees; ook aan vis- en vegaliefhebbers is gedacht. - Bron: roostaandesingel.nl

  • Neem contact met mij op:

Roost aan de singel portfolio Probu online