Heeft u een vraag?

Vika Winkelinrichtingen

vika winkelinrichting

Project:  vikawinkelinrichting.nl

Advies. inrichting, Vika winkelinrichting

Voor dit project hebben wij het volgende verzorgd:

Over het project

Voor dit mooie project van vikawinkelinrichtingen.nl hebben bij de website mogen maken met een mooie overzichtelijke webshop. Dit mooie bedrijf  Vika winkelinrichtingen gevestigd in Apeldoorn, heeft daardoor een mooie webshop waar de klant gemakkelijk zijn inrichting kan bestellen voor zijn of haar winkel.

Quote uit de website:

"Bij Vika Winkelinrichtingen staan de wensen van u voorop. En we doen ons best om uw verwachtingen te overtreffen. U heeft uw eigen wensen, daarom bieden wij een enorm breed en diep pakket van producten en diensten aan. Wij leveren, met een gedreven- en ervaren team van medewerkers, totaaloplossingen op het gebied van winkelinterieurs. Wij hebben de disciplines in huis voor een integrale aanpak. Naast het leveren aan retailketens, bedienen wij ook individuele winkeliers die wij, met onze ‘turn-key’ benadering, volledig ontzorgen. Onze klanten bevinden zich zowel in de food- als non food sector."

"Onze kracht:
Wij ontwerpen winkelconcepten en productpresentaties en werken deze technisch uit.
Wij hebben een uitgekiend netwerk van specialistische partners waardoor wij een totaal project kunnen verzorgen en de kwaliteit van het werk kunnen waarborgen.
Met een eigen houtproductie en een grote assemblage afdeling zijn wij in staat tegen de juist prijs-kwaliteit verhouding te leveren.
Wij hebben een effectieve- en efficiënte logistieke organisatie waardoor wij snel en compleet kunnen leveren. Er is veel kennis en ervaring met het leveren van grote partijen goederen, aan veel afleveradressen, in een kort tijdsbestek.
Het inrichten van winkels is ‘people business’. Onze medewerkers zijn enthousiast en betrokken en maken met hun kennis en ervaring het project tot een succes.
Kortom: met Vika haalt u deskundig advies, originaliteit in design, technische vakkennis, maatwerk en service in huis. Met een uniek interieurbeleving als resultaat."

- Bron: vikawinkelinrichtingen.nl

 

Ook nieuwsgierig wat wij voor je kunnen doen? Vul dan het onderstaande formulier in.

  • Neem contact met mij op: