Heeft u een vraag?

Schaakvereniging Made

portfolio probu, schaakvereniging made

Project: SchaakClubMade.nl

Voor het project Schaakvereniging Made hebben wij het volgende verzorgd:

Schaken, Made, schaakvereniging 't Paardje

portfolio probu, schaakvereniging made

Over de website:

Voor deze mooie vereniging ’t Paardje uit Made hebben wij de responsive website mogen ontwikkelen en het logo mogen ontwerpen. Door deze responsive webbouw, kan de website op alle apparaten mooi bekeken worden. Deze website biedt de mogelijkheid om een kijkje te nemen binnen deze mooie vereniging.

Quote uit de website:

"Lijkt schaken je leuk en wil je leren schaken?
Kun je al schaken en wil je beter worden?
Ben je supergoed in schaken en zoek je geduchte tegenstanders?

Schaakvereniging 't Paardje is dan de plek waar je moet zijn. In onze gezellige vereniging is voor ieder wat wils in een ongedwongen sfeer. Voor jong en oud is onze schaakvereniging geschikt en uiteraard zijn spelers vanuit heel Drimmelen welkom. Kom langs op een van onze schaakavonden en doe met ons mee. Je kunt tegen andere mensen schaken, gratis schaaklessen volgen en aan toernooien meedoen. Wil je een keer komen kijken, geef je dan op voor een gratis proefavond! "- Bron: schaakverenigingmade.nl

Schaakvereniging 't Paardje

"Kom gezellig een avond met ons kennismaken tijdens een van onze schaakavonden en ervaar hoe leuk het is om met anderen te schaken. Uiteraard geheel vrijblijvend. Wil je met meerdere mensen tegelijk langskomen om eens een kijkje te nemen, ook dat kan natuurlijk. Je wordt altijd met open armen ontvangen!

Onze schaakavonden zijn altijd op dinsdagavond en starten om 20:00 uur. De locatie is Hotel/Restaurant 't Trefpunt in Made (Raadhuisplein 1A). Jong en oud zijn welkom!
Vul even het formulier in, zodat we weten dat je langskomt!" - Bron: schaakverenigingmade.nl

  • Neem contact met mij op:

portfolio probu, schaakvereniging made