Heeft u een vraag?

Slankthee.nl

Project: Slankthee.nl

Afvallen, slankthee

Voor dit project hebben wij het volgende verzorgd:

  • Webdesign
  • Responsive webbouw
  • Implementatie CMS
  • Implementatie van diverse betaal- en verzendmethoden, zoals iDeal en Myparcel
  • Implementatie Webshop
  • Webhosting

Over het project

Voor deze website slankthee.nl (kijk hier voor de websitehebben wij een responsive website mogen maken inclusief een ingebouwde webshop waar het mogelijk is voor de klant de producten gemakkelijk te bestellen en af te rekenen. 
En "achter de schermen" voor de beheerder van de website is het makkelijk de bestelling te beheren in een mooi overzichtelijk overzicht, door implementatie CMS en implemantatie van diverse betaalmethodes en verzendmethodes, zoals iDeal en Myparcel.

Quote van de website

"Gemakkelijk en snel afslanken met slankthee.nl.
Stel je wilt graag afvallen, maar je wilt er niet al te veel tijd aan kwijt zijn. Een kopje thee bij het wakker worden of voor het slapengaan en je gaat als een speer.

Thee bevat krachtige ingrediënten uit de natuur die de gezondheid bevorderen. Wij voeren de merken Feiyan en Biofit die helpen bij het afvallen en detoxen. Onze afslankthee stimuleert de vetverbranding, ondersteunt de spijsvertering en vermindert de eetlust. En net als we regelmatig ons huis schoonmaken, zo reinigt het ook ons lichaam.

Daarnaast hebben we ook een grote groep tevreden klanten die onze thee gebruiken bij een moeilijke stoelgang (obstipatie).-Bron: slankthee.nl

(Disclaimer: Slimwithtea Company is niet verantwoordelijk voor het behaalde afslankresultaat, dit is verschillend per individu en mede afhankelijk van een gezonde voeding, voldoende beweging en opgebrachte discipline. " -Bron: slankthee.nl)

  • Neem contact met mij op: