Heeft u een vraag?

Probu WordPress CMS vervangt Probu CMS

Probu WordPress CMS vervangt CMS v3.0

Het is zover!
Na 15 jaar trouwe dienst maakt het Probu CMS v3.0 definitief plaats voor het nieuwe Probu WordPress CMS. Al onze recente projecten maken al gebruik van het Probu WordPress CMS en tevens is onze kennisbank hier al volledig op ingericht.

Probu CMS v3.0 EOL
Het oude CMS-systeem is EOL (End of Life), dit betekent dat er niet langer technische updates en/of security-updates voor worden uitgegeven. Indien uw website nog draait op CMS v3.0 en u wilt upgraden naar het nieuwe Probu WordPress CMS, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Naar verwachting stopt de volledige ondersteuning van CMS v3.0 in de loop van 2019. Het is dan zo dat u geen gebruik meer kunt maken van het oude CMS. Een voorlopige einddatum hierbij is (op dit moment) medio juni 2019.

Probu WordPress CMS
In 2016 zijn we begonnen met het opzetten, configureren en optimaliseren van ons Probu WordPress CMS. Inmiddels heeft het nieuwe systeem zichzelf bewezen zeer krachtig te zijn en sinds eind 2017 is het Probu WordPress CMS het enige framework waar we op bouwen en ontwikkelen.

Meer weten?
Zie hiervoor ook ons eerder nieuwsbericht: Probu WordPress CMS is geliefd.

Support Probu WordPress CMS
Zoals u van ons gewend bent geven wij uitstekende support op het Probu WordPress CMS. Naast het feit dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt, hebben wij de kennisbank opgezet, waarin u alle veelvoorkomende vragen en instructies kunt terugvinden. Naast deze gebruikers-support, onderhouden wij het Probu WordPress CMS op technisch vlak door dagelijks te controleren op systeem- en pluginupdates. U bent met het Probu WordPress CMS gegarandeerd goed af.

Probu WordPress CMS

Afscheid Probu CMS v3.0