Heeft u een vraag?

Probu WordPress CMS vindt gretig aftrek

Probu WordPress CMS is geliefd

In 2016 zijn we begonnen met het opzetten, configureren en optimaliseren van ons Probu WordPress CMS. Dit betekende dat we de WordPress omgeving zo gebruiksvriendelijk mogelijk voor onze klanten wilden opzetten, met een goede security-laag. Nieuwe projecten werden direct met deze nieuwe CMS-variant gebouwd en de feedback van onze klanten loog er niet om: iedereen was enthousiast. 

Het Probu WordPress CMS komt stampvol met extra's, zo hebben wij diverse Premium en PRO plug-ins aangeschaft welke we kunnen inzetten voor onze projecten. Deze Premium en PRO plug-ins hebben we in bulk aangekocht, waardoor we deze gratis aan onze CMS-klanten kunnen aanbieden. Tevens zorgen wij ervoor dat achter de schermen alle systemen en plugins up-to-date blijven en dat we periodiek backups maken van de websites. Hierdoor bent u van alle gemakken voorzien, en hoeft u zich alleen maar bezig te houden met wat echt belangrijk is: uw eigen werkzaamheden. Omdat wij altijd transparant zijn, genereren we een keer per maand een rapportage en sturen deze u per mail toe. Hierin ziet u wat we exact aan technisch onderhoud hebben gedaan!

Klanten die graag overstappen naar het nieuwe Probu WordPress CMS, kunnen contact met ons opnemen. Wij maken dan een mooie aanbieding voor u! U zult er geen spijt van krijgen!