Heeft u een vraag?

gratis wildcard SSL & nieuwe statuspagina

gratis wildcard SSL & nieuwe statuspagina

Gratis Wildcard SSL
We laten u graag weten dat het vanaf nu mogelijk is voor Probu-klanten om gratis Let's Encrypt Wildcard-certificaten te gebruiken voor alle domeinnamen waarop een CMS-licentie draait. Dit is een extra optie bovenop de automatische uitgifte van het standaard Let's Encrypt-certificaat dat we sinds 2016 al gratis leveren. De Wildcard vereenvoudigt het beheer van websites met meerdere subdomeinen aanzienlijk, omdat één SSL het primaire domein bestrijkt, samen met al zijn subdomeinen.

Wat is Wildcard SSL?
De Wildcard SSL codeert het verkeer voor uw hoofddomein en alle bijbehorende subdomeinen (bijvoorbeeld winkel.domein.nl), in tegenstelling tot de standaard SSL die alleen op een enkel domein kan worden geïnstalleerd. Dit is met name handig voor websites met verschillende secties gedeeld door subdomeinen (zoals online winkels, websites met prikborden, chats, meertalige websites, enz.). In plaats van verschillende certificaten voor elk van uw subdomeinen, kunnen we ze nu allemaal coderen met één SSL.

Voorbeeld SSL (te herkennen aan het groene slotje in uw browser): 

Statuspagina live
Via onze nieuwe statuspagina kunt u voortaan eenvoudig zien wanneer er onderhoud wordt gepleegd aan onze diensten en of er een actuele storing is. Wij communiceerden werkzaamheden en storingen al via onze socialmedia-kanalen, maar nu kunt u ook te allen tijde via de website bekijken of er onderhoudswerkzaamheden ingepland staan of (als u problemen ondervindt) dat er storingen bekend zijn. 

Facebook: https://www.facebook.com/Probu.Online/
Twitter: https://twitter.com/probu_online
LinkedIN: https://www.linkedin.com/company/probu-online/
Nieuw: Statuspagina: https://probu.nl/status