Heeft u een vraag?

E-mail: strengere wachtwoordcontrole

E-mail: strengere wachtwoordcontrole

Verbeterde wachtwoordvereisten
Vanaf 23 november 2018 is het verplicht om een veilig wachtwoord te gebruiken voor uw e-mailaccounts. Wij accepteren een wachtwoord alleen als ze voldoen aan onze nieuwe vereisten.

Geblokkeerde controle
Elk wachtwoord wordt gecontroleerd aan de hand van een hoofdlettergevoelige lijst met verboden wachtwoorden. Om te beginnen is dit een lijst met de 10.000 meest gebruikte wachtwoorden op het internet. De lijst kan na verloop van tijd veranderen naar goeddunken van de beveiligingsteams.

Inhoud controle
Elk wachtwoord wordt gecontroleerd om er zeker van te zijn dat het niet de gebruikersnaam of domeinnaam van de gebruiker bevat, en bovendien zijn telefoon-, titel- en faxnummer (als die attributen zijn ingesteld). Deze test is niet hoofdlettergevoelig.

Zwak wachtwoord resetten
Om u als klanten te beschermen, controleren we accounts regelmatig op wachtwoorden die niet aan onze vereisten voldoen. In de komende maanden zullen we een gedwongen wachtwoordherstel plannen voor alle mailboxen met zwakke wachtwoorden. Indien voor u van toepassing informeren we u uiteraard ruim van tevoren over de resetdatum en volgen deze dan op met meer details.