Heeft u een vraag?

CMS onderhoudspakket

onbeperkt uw materiaal aanleveren per e-mail

binnen 48 uur netjes verwerkt op uw website

CMS onderhoudspakket

responsive_wordpressHeeft u geen tijd, zin of behoefte om zélf uw website te onderhouden, dan bieden wij precies de oplossing die u zoekt. Voor een bescheiden bedrag per maand nemen wij namelijk al uw werkzaamheden uit handen. Hoe werkt het? Het is heel simpel, u betaalt ons een klein bedrag per maand en u kunt vervolgens onbeperkt content en updates aanleveren welke wij netjes en snel op uw website verwerken.

Ook het correct instellen van uw websitepagina qua SEO voeren wij voor u door. Uw website wordt zodoende optimaal geïndexeerd door de zoekmachines.

Heeft u een maand geen materiaal doorgestuurd, dan trekken wij aan de bel. Wij maken dan voor u (bijv.) een nieuwsbericht welke u kunt goedkeuren voor plaatsing. Op deze manier blijft uw website het hele jaar up-to-date en in the picture. De enige voorwaarde die wij stellen is dat uw website door ons is gemaakt en zodoende beschikt over een professionele opzet en werkbare structuren.

Heeft u al een CMS-licentie, dan kunt u uiteraard overstappen op de All-in PRO CMS-licentie, de 'oude' licentie komt dan te vervallen.

Alle genoemde prijzen zijn excl. btw