Heeft u een vraag?

SEO & Adwords

wij zorgen ervoor dat u goed vindbaar bent op internet

via SEO-optimalisatie van uw pagina's en het beheer van uw Adwords Campagnes

Adwords Campagnes

Reclame maken voor uw product, dienst of website kan enorm bijdragen aan het succes van uw bedrijf. Wilt u uw product, dienst of website online promoten? Adwords campagnes kunnen u daarbij helpen. Een Adwords campagne is (in een notendop) een advertentie welke wordt vertoond op het Google netwerk. U kunt met een adwords campagne ervoor zorgen dat u bovenaan de zoekresultaten komt op een bepaald keywoord of zoekopdracht.

Voorbeeld Adwords advertenties op het woord 'stichting':

Het opzetten, beheren en bijsturen van een Adwords campagne kost tijd en vereist kennis van zaken. Een slim opgezette campagne kan u veel geld besparen, terwijl u toch een succesvolle Adwords campagne draait. De meeste bedrijven hebben geen tijd voor het managen van een campagne of missen de benodigde inzichten en kiezen ervoor het beheer van een dergelijke campagne uit te besteden.

Wij kunnen u hierbij helpen.

AdWords is een belangrijk onderdeel van zoekgigant Google Inc. Het laat bedrijven toe reclame te maken op de Google-websites, alsook op websites die gebruikmaken van Google AdSense. Het zijn advertenties gebaseerd op zoekwoorden gedefinieerd door de adverteerder. Als er op één van deze zoekwoorden wordt gezocht, wordt de advertentie naast of boven de zoekresultaten weergegeven.

SEO optimalisatie

Zoekmachines doorzoeken en indexeren regelmatig de pagina's van uw website. Dit doen ze om zodoende uw websitepagina's op te nemen in de zoekindexen van hun zoekmachines. Mensen die op een bepaald onderwerp, product of dienst zoeken, kunnen zo gematcht worden aan uw website zodat uw website in de zoekresultaten naar boven komt. Om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te eindigen moet u ervoor zorgen dat de pagina's zo volledig en optimaal mogelijk zijn opgesteld. Hiervoor kunnen een aantal technieken gebruikt worden.

Om deze indexering zo goed mogelijk te laten verlopen, kunnen wij ervoor zorgen dat uw webpagina's optimaal en zo volledig mogelijk door de zoekmachines kunnen worden gelezen. Wij maken dan een analyse van uw huidige pagina's en paginaopbouw en kijken voor u waar we verbeteringen kunnen doorvoeren.

Wat kost een SEO optimalisatie van mijn website?

Omdat elke website anders is, zijn de kosten afhankelijk van de hoeveelheid werk die ermee gemoeid is. Zo is logischerwijs een website optimaliseren van 100 pagina's duurder dan het optimaliseren van een website met 10 pagina's.

Wilt u weten wat het zou kosten om uw website te optimaliseren? Stuur ons even een mail met een offerteverzoek. Wij vertellen u  graag - vrijblijvend - wat in uw geval een SEO optimalisatie zou kosten.

Offerte opvragen: [email protected]