Heeft u een vraag?

zoekmachineoptimalisatie

laat klanten via Google uw website goed vinden

mensen zoeken en u wordt gevonden

Wat is SEO / Zoekmachine optimalisatie?

Om goed gevonden te worden op internet, is het belangrijk om uw websitepagina's op een slimme manier in te delen. Hierbij zijn tal van onderdelen belangrijk. Niet alleen zijn de paginastructuren belangrijk die u hanteert, zelfs de namen die u aan de pagina's geeft, de foto's die u gebruikt en de interne en externe links die u plaatst op de pagina's hebben invloed. Daarnaast is het juiste gebruik van teksten en tekstopmaak van invloed op uw indexering.

SEO bureau in Brabant

Als u een All-in PRO CMS-licentie heeft bij uw website, dan regelen wij dit alles voor u. Wij zorgen ervoor dat al uw website pagina's zo goed als mogelijk worden geindexeerd door de zoekmachines. Hierbij letten we natuurlijk op speciale en belangrijke keywords waarop u gevonden wilt worden. Uw website wordt zodoende optimaal geïndexeerd door de zoekmachines waardoor u zo goed als mogelijk wordt gevonden.

Heeft u al een CMS-licentie, dan kunt u uiteraard overstappen op de All-in PRO CMS-licentie, de 'oude' licentie komt dan te vervallen. Heeft u nog geen website bij ons en wilt u gebruik gaan maken van onze SEO diensten, kijk dan bij websites voor de mogelijkheden.

Google Adwords Campagnes

Naast het optimaliseren van uw websitepagina's kunt u ook gerichte advertenties opzetten. U kunt dan gebruik maken van Google Adwords. Kijk op onze Google Adwords pagina voor alle informatie.

%

62% van de internetters begint zijn zoektocht bij een zoekmachine.

%

93% van de Nederlanders gebruikt Google als zoekmachine