Heeft u een vraag?

Uw website verhuizen

geen downtime bij het verhuizen van uw website

verhuis uw site naar ons en pak uw voordeel

Verhuis uw website

U heeft (ooit) elders een website laten maken en bent toe aan een professionele stap voorwaarts. Verhuis uw website dan nu naar ons en profiteer van onze Probu WordPress CMS-licentie waarmee u ruim € 700 op jaarbasis bespaart.

Voordat wij uw website daadwerkelijk verhuizen, zullen wij eerst uw huidige website analyseren en beoordelen of deze geschikt is om verhuisd te worden. Indien dit het geval is (dit is bijna altijd zo), kunnen wij voor u de verhuizing verzorgen. Uiteraard regelen wij dit van start tot eind voor u, u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

De kosten van uw verhuizing kunnen we bepalen op het moment dat we uw website hebben geanalyseerd. Overigens zal voor veel gevallen de omzetting gratis zijn. Het is dus zeker de moeite waard om een analyse door ons uit te laten voeren. Een analyse is volledig gratis en verplicht u tot niets. U krijgt van ons dus een helder kostenplaatje zonder dat daar verplichtingen aan vastzitten.

 

  • Wat kost het verhuizen van mijn site?

    Vul even het formulier hieronder in en u krijgt van ons een vrijblijvende prijsopgave per e-mail om uw website naar ons te verhuizen. In veel gevallen is het verhuizen van uw huidige site gratis.
  • (bijv. http://www.mijnwebsite.nl)

Waarom kiezen voor ons?

Als u bij ons uw website laat ontwikkelen, krijgt u geen standaard templates voorgeschoteld. Wij ontwerpen voor u en uw onderneming een professionele website op maat.

  • Al ruim 13 jaar ervaring in het bouwen van websites
  • Onze websites worden responsive opgezet, op elk apparaat optimaal te bekijken
  • Altijd een ontwerp op maat, we doorlopen met u een persoonlijk ontwerpproces op basis van uw wensen
  • U kunt zelf eenvoudig aanpassingen doen via het Probu WordPress CMS
  • U wordt volledig ontzorgd door de Probu CMS licentie, waarbij we alle technische onderhoudstaken voor u uitvoeren
  • Gratis support en uitleg over het CMS of hulp bij het instellen van uw e-mailaccounts