Heeft u een vraag?

prijzen social media

perfect online met onze all-in pakketten

uw twitter, linkedin, facebook en instagram door ons beheerd

sm_pakket_1

Social media pakket 1

1 sociaal netwerk
(bijv. Twitter)
1 bericht per dag
Ontwerp & opmaak profielpagina

€ 375 excl. btw per maand


Kosten van Social Media Pakket 1

De kosten voor het pakket zijn € 375 per maand, dat komt neer op gemiddeld € 86,54 per week. Wij zijn gemiddeld 3 tot 4 uur per week bezig met uw account. Dus dit is vele malen goedkoper dan als u het moet bijhouden. Wilt u dat wij meer accounts bijhouden? Kijk dan eens naar het Social Media Pakket 2.

sm_pakket_2 

Social media pakket 2

2 sociale netwerken
(bijv. Twitter & Facebook)
1 - 4 berichten per dag
Ontwerp & opmaak profielpagina's
Maandelijkse rapportage
Webcare 09:00 - 17:00 op werkdagen
(binnen 3 uur respons)
€ 497 excl. btw per maand


Kosten van Social Media Pakket 2

De kosten voor het pakket zijn € 497 per maand, dat komt neer op € 114,69 per week. Wij zijn gemiddeld 30 tot 60 minuten per dag bezig met uw accounts. Dus dit is vele malen goedkoper dan als u het moet bijhouden. Wilt u dat wij meer accounts bijhouden? Kijk dan eens naar het Social Media Pakket 3.

sm_pakket_3

Social media pakket 3

max. 4 sociale netwerken
(bijv. Twitter, Facebook, Instagram en LinkedIN)
1 - 6 berichten per dag
Ontwerp & opmaak profielpagina's
Wekelijkse rapportage
Webcare 08:00 - 22:00 op werkdagen
(binnen 3 uur respons)
€ 750 excl. btw per maand


Kosten van Social Media Pakket 3

De kosten voor het pakket zijn € 750 per maand, dat komt neer op € 173,08 per week. Wij zijn gemiddeld 60 tot 90 minuten per dag bezig met uw accounts. Dit is vele malen goedkoper, dan als u het zelf moet bijhouden. Wilt u meer dan 4 accounts aan ons uitbesteden, neem dan even contact met ons op voor een offerte op maat.

Hoe gaan we te werk?

social-media-prijzenWij gaan voor u iedere week op zoek naar relevantie berichten en leveren u deze 1x per week aan. U controleert deze in hooguit 10 minuten en pas daarna versturen wij de berichten verdeelt over de week. Maar we gaan verder. Wij kunnen tevens voor u de webcare op uw accounts verzorgen en gaan we proberen kwalitatieve likes en/of volgers voor u te krijgen.

Het aantal berichten verschilt per kanaal. Het is aan te raden om geen twee berichten per dag op uw Facebook pagina of LinkedIn profiel te plaatsen. Zo gaat u uw fans en connecties spammen. Echter op Twitter zijn twee berichten niet meer dan normaal. Wij zullen dit in overleg met u bespreken in het plan van aanpak.

1. Voorbereiding

Wat houdt uw doelgroep bezig? Wat doen uw concurrenten? Hoe kunnen we uw boodschap het beste vertellen en overbrengen. Voordat wij berichten gaan plaatsen op uw social media kanalen zullen wij hier eerst onderzoek naar doen. We komen voor u goed beslagen ten ijs.

2. Wekelijkse werkzaamheden

Op basis van uw doelgroep zullen we elke week actuele en interessante nieuwsitems en blogs verzamelen. Daarnaast zullen we ook een aantal 'promotie berichten' maken die uw diensten of producten onder de aandacht zullen brengen. Uiteraard zijn we hier terughoudend mee, want alleen over uzelf praten op social media is geen goede zet. De berichten die wij willen inzetten sturen wij iedere week naar u op en pas na uw goedkeuring verwerken we deze berichten op uw social media kanalen. Uiteraard kunnen we de berichten ook plaatsen - indien u dat wenst - zonder dat u de berichten heeft gezien.

3. Dagelijkse webcare

Uw berichten worden op strategische momenten geplaatst en wij houden voor u de reacties op deze berichten in de gaten. Als via een van de social media kanelen een vraag binnenkomt dan zullen we deze - indien mogelijk - beantwoorden, weten we het antwoord niet, dan nemen we contact met u op voordat wij antwoord geven. Ook kunnen we eventueel extra gegevens aan de vraagsteller vragen zodat u contact met hem/haar kan opnemen. Het gaat dan mogelijk om een nieuwe lead. Het bijhouden van reacties noemen we Webcare en is beschikbaar in pakket 2 en pakket 3.

4. Rapportage

Iedere week, maand of kwartaal sturen wij u een rapport met de resultaten van de berichten die geplaatst zijn. U kunt dan zien hoe vaak de berichten zijn gelezen, of er geklikt is op een link en of er bijvoorbeeld meer volgers zijn bijgekomen. We kunnen dan eventueel de strategie aanpassen op de resultaten die verkregen zijn om een zo groot mogelijk bereik voor u te creëren.

Wij kunnen elk gewenst sociaal netwerk voor u beheren. De meest gebruikte netwerken zijn:
Facebook, Twitter, Google Plus, Pinterest, LinkedIn, YouTube, Vimeo, Tumblr, Instagram, Flickr, FourSquare, Vine, SnapChat.