Heeft u een vraag?

Meulengraafenderuijter.nl

Project: Meulengraafenderuijter.nl

Meulengraaf en De Ruijter, Exclusive Matchmaking, relatie bemiddeling

Voor dit project hebben wij het volgende verzorgd:

  • Webdesign
  • Responsive webbouw
  • Implementatie CMS
  • Maatwerk:Tool om cliëntprofielen aan te maken en weer te geven op de website.
  • Webhosting

Over het project:

Voor dit Project van Meulengraaf en De Ruijter (meulengraafenderuijter.nl) hebben bij een mooie responsive website gemaakt.
Deze is overzichtelijk geworden met een op maat gemaakte tool om cliëntenprofielen aan te maken en weer te geven op de website. Zodat de zoektocht naar een nieuwe liefde goed gematcht kan worden.
Door deze responive webbouw loopt deze website mooi mee op elk apparaat waar je het ook op bekijkt.

Quote uit de website:
"Bent u geslaagd in het leven, maar heeft u minder succes in de liefde? Zou u graag het geluk met iemand willen delen en komt 'de ware' maar niet op uw pad? Voor mensen met een exclusieve levensstijl valt het vaak niet mee een gelijkgestemde te vinden. De lat ligt hoog want bijzondere mensen hebben nu eenmaal bijzondere wensen.
Met ons exclusieve concept bieden wij de oplossing voor de succesvolle, ambitieuze en/of druk bezette single. Voor hen die het vinden van een toekomstige partner liever uitbesteden aan een professional zoals zij de headhunter inschakelen voor een carrière switch. We noemen onszelf dan ook niet voor niets 'headhunters in de liefde'."

"Onze unieke werkwijze komt overeen met de werkwijze van een traditionele headhunter. Deze gaat op zoek naar de juiste man of vrouw voor de job zoals wij (actief) op jacht gaan naar de 'perfect match'. Een gelijkgestemde, die op alle fronten voldoet aan uw hooggestelde verwachtingen." Bron:- meulengraafenderuijter.nl

Ook nieuwsgierig wat wij voor je kunnen doen? Vul dan het onderstaande formulier in.

  • Neem contact met mij op: