Heeft u een vraag?

Euralco.com

Project:  euralco.com

aluminium consultancy- en verkooponderneming voor aluminium halffabrikaten, euralco

Voor dit project hebben wij het volgende verzorgd:

Over het project

Voor Euralco.com hebben wij de oude website mogen vernieuwen naar een mooie responsive site. Deze site heeft als extra optie er meerdere talen beschikbaar zijn. Zodat de website van euralco in het Nederlands, Engels en in het Duits is te bekijken.
Door het mooie overzichtelijke design kan de klant van euralco.com zijn weg gemakkelijk vinden.

Quote uit de website:

"Euralco, is een aluminium consultancy- en verkooponderneming voor aluminium halffabrikaten van hoogwaardige kwaliteit. Wij hebben een geografisch wereldwijde dekking door onze kantoren in Europa, Azië en de Nederlandse Antillen.

Met 18 jaar ervaring in de advisering, productie, verkoop en het bewerken van aluminium halffabrikaten is Euralco uw partner wanneer het op probleemoplossingen in aluminium aankomt.

Speciaal daar waar OEM-ers (Original Equipment Manufacturers) hun staalproducten graag in aluminium uitgevoerd willen hebben, komt de know-how van Euralco op het gebied van uithardbare aluminium legeringen uitstekend van pas.

Euralco heeft eigen R&D mogelijkheden voor kleinschalige specifieke warmtebehandelingen. Zodoende kan binnen enkele weken een productspecifieke warmtebehandeling ontwikkeld worden. Daarnaast selecteert Euralco de juiste fabriek om het aluminium halffabrikaat te produceren volgens de in huis ontwikkelde receptuur.

Daarnaast draagt Euralco zorg voor de distributie, opslag en eventueel benodigde voorbewerking zoals knippen, zagen, stanzen, waterstraal snijden etc."

- Bron: euralco.com

 

Ook nieuwsgierig wat wij voor je kunnen doen? Vul dan het onderstaande formulier in.

  • Neem contact met mij op: