Widget – Knop/Button

Een standaard knop toevoegen / Inked Buttons:

Je kunt eenvoudig een button in je pagina plaatsen door gebruik te maken van de widget ‘Inked Buttons’. Je kunt hier de tekst invoeren, en het doel (destination URL).

Klik op ‘Select Content’ om een pagina/bericht te kiezen op je website. Of vul gewoon een URL in. Tip! Gaat je button naar een externe pagina? Vink dan ook ‘Open in a new window’ aan, zodat de bezoekers je website niet verlaten.

De Inked button neemt de layout aan van de website. Alle instellingen bij ‘design en layout’, m.u.v. uitlijning hebben geen effect. Wil je volledige controle over de button? Neem dan de SiteOrigin Button (hieronder beschreven).

Een knop toevoegen met vrije layout / SiteOrigin Button

Icon: Voeg een icoon toe aan je button.
Design & Layout: Hier kun je volledig bepalen hoe je button eruit komt te zien. Kies een van de verschillende thema’s (standaard: atom) en ga aan de slag met kleuren, lettertypen en uitlijning.

Heeft u - onverhoopt - toch nog vragen over uw website? Klik hieronder om een supportticket  te openen. Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.