Pagina delen op Social Media

Je pagina delen op Social Media: Facebook en Twitter.
Hoe dat deze te zien zijn kan je per pagina instellen. Hieronder de uitleg hoe je dat moet doen.

Je gaat in je Dashboard naar Pagina’s:

blank

Je gaat naar de pagina die je graag op je Social media wilt delen en klikt op "Bewerken".

blank

Vervolgens scrol je naar beneden naar “Yoast Seo”

En klik vervolgens op de share button:

blank

Hier kan je de instellingen aanpassen voor je social media kanalen, dus zodra je de pagina deelt op je social media krijg je dit te zien.

Je kan de pagina instellen voor Facebook en voor Twitter.

blank

Instellen van Facebook

Je klikt op het Facebook icoontje

blank

En de invulvelden verschijnen:

blank

• Titel: hier vul je de titel in die je wilt laten zien als je de pagina deelt op Facebook
  • Omschrijving: Hier een omschrijving van deze pagina
  • Afbeelding Facebook: hier upload je een afbeelding die je op Facebook laat zien.

blank

Je komt dan in de mediabibliotheek of je upload een nieuw bestand, selecteer de afbeelding:
blank

En klik op afbeelding gebruiken:

blank

Hieronder het ingevulde voorbeeld:

blank

Als je dit hebt gedaan klik je op bijwerken.

blank

Zodra je de pagina nu deelt op Facebook, zal de ingestelde afbeelding en tekst te zien zijn: Zie hieronder het voorbeeld:

blank

Dezelfde stappen herhaal je voor Twitter.

Je gaat in je Dashboard naar Pagina’s:

blank

Je gaat naar de pagina die je graag op je Social media wilt delen en klikt op "Bewerken".

blank

Vervolgens scrol je naar beneden naar “Yoast Seo”

En klik vervolgens op de share button:

blank

Hier kan je de instellingen aanpassen voor je social media kanalen, dus zodra je de pagina deelt op je social media krijg je dit te zien.

Je kan de pagina instellen voor Facebook en voor Twitter.

blank

Instellen van Twitter

Je klikt op het twitter icoontje

blank

En de invulvelden verschijnen:

blank

• Titel: hier vul je de titel in die je wilt laten zien als je de pagina deelt op Twitter.
  • Omschrijving: Hier een omschrijving van deze pagina.
  • Afbeelding Twitter: hier upload je een afbeelding die je op Twitter laat zien.

Je komt dan in de mediabibliotheek of je upload een nieuw bestand, selecteer de afbeelding:
blank

En klik op afbeelding gebruiken:

blank

Hieronder het ingevulde voorbeeld:

blank

Als je dit hebt gedaan klik je op bijwerken.

blank

Zodra je de pagina nu deelt op Facebook, zal de ingestelde afbeelding en tekst te zien zijn: Zie hieronder het voorbeeld:

blank

Heeft u - onverhoopt - toch nog vragen over uw website? Klik hieronder om een supportticket  te openen. Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.