Koppeling naar PDF-bestand maken

De stappen om een koppeling te maken naar je geüploade PDF document. Je kunt een PDF uploaden door in de Editor te klikken  op ‘Media Toevoegen’, of via het menu ‘Media’ aan de linkerkant. Als je PDF is geüpload, ga je naar ‘Media’ > ‘Bibliotheek’. Hier staan al je geüploade bestanden. In deze lijst zoek je de PDF en klik je op ‘Bewerken’

Vervolgens kopieer je de volledige bestands-URL aan de rechterkant. Deze kan je vervolgens gebruiken als link of button in je pagina.

Heeft u - onverhoopt - toch nog vragen over uw website? Klik hieronder om een supportticket  te openen. Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.