Hoe voeg je een Banner met hover effect toe

Je logt in op je website, en gaat in je dashboard naar "Hover Effects"

Je klikt bovenin op "Nieuw bericht"

De pagina wordt geopend waar je de Hover aan kan maken. Bij de Hover Effect Options ga je naar "Hover Items"

Je begint met het maken van de titel deze vul je in bij "Titel toevoegen"

Dan vervolgens ga je naar "Add New Hover Item"

Dan kan je je gewenste Banner hover effect gaan aanmaken. Het onderstaande scherm wordt geopend.

• Hover image: hier voeg je de gewenste afbeelding toe.
  • Select Effect: hier kan je kiezen uit de verschillende Hover Effecten, kijk voor meer informatie op ( artikel de Effecten)
  • Title: hier voeg je de titel toe
  • Description: hier de gewenste omschrijving
  • On Click: Kan je via de drop down kiezen tussen 2 opties: Do Nothing of Custom Link
    - Do nothing: gebeurd er niks
    - Custom Link: kan je zorgen dat de afbeelding een link meekrijgt. Daarna kan je kiezen of dat de pagina geopend word in hetzelde scherm ( Same window) of (New Window).

Voorbeeld

Hover Image

We gaan naar Add Image:

En selecteer de gewenst afbeelding uit de Mediabibliotheek of upload een bestand.

Klik op selecteren:

De Hover image is geselecteerd:

Vervolgens gaan we naar:

"Select Effect"

Via de drop down kan je het gewenste effect kiezen van je Hover.

Klik op het pijltje naar beneden om de drop down te openen en kies dan welk Effect je wilt. Voorbeelden zijn te zien in het kennisbankartikel : Overzicht van de Hover effecten

Dan kom je bij de Title en Discription:

De volgende stap is "On Click"

Kies via de drop down voor Do Nothing of voor Custum link

Als je kies voor Custom link heb je de mogelijkheid om een link mee te geven aan je afbeelding:

Je kan via de Open link in via de dropdown selecteren of de link geopend wordt in een nieuw venster (New Window) of op hetzelfde venster (Same Window).

Als dit alles is ingevuld kan je nog een Afbeelding en Hover toevoegen door te klikken op "Add New Hover Item"

Je herhaald dan dezelfde stappen. Ben je hiermee klaar dan is er ook de mogelijkheid om je Banner Hover Effect de personaliseren dit doe je bij Settings en Typograph.

Zie hiervoor het artikel in de kennisbank: Settings en Typography.

Heeft u - onverhoopt - toch nog vragen over uw website? Klik hieronder om een supportticket  te openen. Een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met u op.