Een link plaatsen

Dit artikel gaat verder onder de instructievideo

Als je een koppeling wilt maken naar een andere pagina, bericht of website, hebben het over een link. Je kunt bijna alle elementen van je website koppelen als link. De meest voorkomende vormen zijn afbeeldingen en teksten.

Om een link aan te maken, klik je op de gewenste afbeelding, of selecteer je de gewenste tekst om de koppeling te maken. Vervolgens klik je in het Editor-menu op het link icoon.

Tekst als link:

Afbeelding als link:

Zodra je op het link icoon  hebt geklikt, opent zich een vakje waar je de link kunt invullen. Je kunt hier direct een URL plaatsen, of zoeken naar een bestaand bericht of pagina binnen je eigen website.

Klik op het tandwiel  voor alle opties. Als je een koppeling wilt maken naar een externe pagina (andere website), vul dan bij URL de juiste URL in. Vink ook vooral ‘Open in een nieuw tabblad’ aan, zodat bezoekers je website niet verlaten.